Vores efterskole er en idrætsefterskole i Midtjylland, som byder på noget for enhver smag

Vores efterskole i Midtjylland har med sikkerhed noget for enhver. Det er nemlig en mangfoldig efterskole, der har flere forskellige linjefag, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og fokus er af denne årsag selvfølgelig på sport. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem sportsarter som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Efterskolen gør sig dog også i meget andet end idræt og sport. Inspireret af de fantastiske omgivelser giver idrætsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af dit ophold kan få mulighed for at opleve spændende og anderledes linjefag, som f.eks. outdoor og adventure.

Hvis du er mere til de kreative fag, har du mulighed for i stedet at fokusere på f.eks. musik eller design. I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en spændende og berigende oplevelse, uanset hvad du vælger at fokusere på.

Udover efterskolens undervisning, kan du også være sikker på at få en masse oplevelser udenfor skoletiden. Det vil både ske i forbindelse med de forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du og dine kammerater selv kan finde på, men bestemt også på de rejser og studieture, som arrangeres af skolen.Det kan både ske i forbindelse med de studieture og rejser, som skolen afholder men absolut også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. I din tid på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kommer du nemlig på hele to studieture til udlandet. Den ene studietur går til Norge, og på denne tur får de elever med linjefaget outdoor, chancen for at opleve en nat i den skandinaviske vildmark. Den anden studietur går nemlig et helt andet sted hen – nemlig en europæisk storby! Studietur nummer to er det endda de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der skal stå for at planlægge. På deres linje har de nemlig fokus på planlægningen af rejser.

På trods af vores efterskole faktisk er en sports- og idrætsefterskole i Midtjylland, kan du derfor ikke være i tvivl om, at du her vil finde flere fokusfag, der interesserer dig – også selvom du ikke er til sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>