Vores efterskole er en idrætsefterskole , der ligger i Midtjylland, som byder på noget for enhver smag

Vores efterskole i Midtjylland har med garanti noget for alle. Det er nemlig en alsidig institutionder kan prale af at have mange varierende fokusfag, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sportsefterskole, og der fokuseres af denne årsag selvsagt på sport. Du kan derfor blandt andet vælge imellem sportsgrene som for eksempel fodbold, fitness og boksning. Efterskolen byder dog også på andet end bare idræt. Med de fantastiske omgivelser tilbyder idrætsefterskolen nemlig også, at du i løbet af dit ophold kan få mulighed for at opleve interessante og udfordrende fag, som f.eks. outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, har du mulighed for i stedet at bruge dit ophold på at lære mere om for eksempel musik eller design. Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en spændende og berigende oplevelse, ligegyldigt hvad du vælger at fokusere på.

Sideløbende med efterskolens daglige undervisning, kan du være sikker på også at få massevis af oplevelser udenfor skoletiden. Det sker både i form af forskellige aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men absolut også på de rejser og studieture, som skolen afholder.Det vil både ske i form af de studieture og rejser, som skolen afholder men helt bestemt også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig på hele to studieture. Én studietur går til Norge, og på denne tur får de elever, der har outdoor som linjefag, mulighed for at sove udendørs i vildmarken. Studietur nummer to går derimod til en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Denne af rejserne er det tilmed eleverne på efterskolens Europalinje, der står for at tilrettelægge. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og rejseplanlægning.

Selvom du ikke interesserer dig for sport, kan du derfor være helt sikker på, at du vil finde flere fag, der fanger din interesse!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>