Tohundredehalvtreds efterskoler for alle unge

Trænger du til en interessant skoletid? Så vil jeg foreslå dig at tage på efterskole! Der findes mere end tohundredehalvtreds efterskoler her i landet; og de befinder sig i hele landet. En efterskole er en skoleform, som er dansk, hvor teenagere i 15-års alderen kan tage et eller nogle flere af de sidste skoleår. Det er ligesom en form for kostskole, hvor man både bor såvel som går i skole. Teenagernes faglige samt personlige evolution har efterskoler indflydelse på, og af den årsag får teenagerne en god start på voksenlivet.

Der er enorm variation af skolerne, og det betyder, at der så sikkert, som det er sagt, også er en efterskole, der er passende til det, du kunne tænke dig. Efterskoler til unge med specielle nødvendigheder eksisterer der eksempelvis, blandt andet efterskoler for ordblinde. Alle disse skoler har talrige forskellige frivillige fag, fritidsaktiviteter, arrangementer såvel som ture. Det er endda muligt at vælge en efterskole med ens interesse for samtlige elever. Det kan være en fodboldefterskole.

Eet efterskoleår svarer til 7 almindelige år, er jeg blevet fortalt. Det kan man egentlig godt forstå, i betragtning af, at det egentlig er ganske mange ting, man i løbet af kun eet efterskoleår gennemlever. Du kommer derudover til at få rigelige gode venner, som du tjept kommer til at lære godt at kende, af den grund at I lever sammen: bor sammen, går i skole sammen plus eventuelt endda rejser sammen. Mange efterskoler ejer linjefag plus rigelige forskellige valgfag ud over de obligatoriske fag. Derfor er det muligt selv at vælge, hvordan dine timer vil komme til at se ud.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>