Skolen køber jævnligt over nettet til de faste rum til biologi, sløjd og fysik

Selv er jeg ansvarlig for indkøb på min skole i forhold til materialer til eksempelvis sløjd, biologi og fysik. Altid er det et mantra at være i besiddelse af det rette fysik, biologi samt sløjd materialeudvalg, fordi ellers kan ingen få et acceptabelt stadie i øvelserne. F.eks. bør man i sløjd have lyddæmpende udstyr plus mere andet sikkerhedsmateriel, fordi det kan nemt støje en del, når man går i gang med boremaskinerne. Her er det som oftest nødvendigt at have kvalitets udstyr. Når det gælder biologi, er sikkerhedskravene mindst lige så høje, og af denne grund indkøber jeg også altid store mængder beskyttelsesudstyr. Dertil kan man bestille mere finurligt udstyr som fx molekylemodeller.

Det er fundamentalt at have den bedste leverandør, hvis altså man som jeg bestiller materialer til faglokalerne. Jeg benytter en online shop, hvilket jeg er overordentlig glad for. På denne måde har jeg til enhver tid mulighed for hurtigt at købe nye materialer, idet lærerne er løbet tør for noget i måske biologi eller fysik. Det er til enhver tid enkelt at gå ind og handle, og så får vi 1-2 hverdage senere alle varerne til adressen. Nettet har også den fordel, at har jeg haft en meget fortravlet dag, er blot at være derhjemme og i ro og mag finde alt, vi har brug for. Det er ofte solceller til projekter i fysik og eventuelt måleinstrumenter, hvilket vi tit slipper op for. Miljørigtig strøm er jo stærkt hot i øjeblikket. Taler vi sløjd vil det oftest være værkstedsinventar og f.eks. diverse materialer, som er problemet. Til lokalerne for biologi kan man se, det er laboratorieudstyr. Centralt vil det være for enhver uddannelsesinstitution at have velekviperede undervisningslokaler.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>