Sæt dine medarbejderes sikkerhed i fokus ved at sørge for de rigtige gummi hjul

Dine ansattes tryghed samt gode arbejdsforhold er nødvendige parametre på byggepladser. Af den årsag er det nødvendigt, at du forinden tænker dit valg nøje igennem, hvis du du som arbejdsgiver f.eks skal investere i nye hjul, taljer eller personligt faldsikringsudstyr. Den mest effektive måde at undgå ulykker på er, at sikre en optimal tilrettelæggelse såvel som professionelle instrukser til alle på byggepladsen. Endvidere bør alle hjul altid benyttes rigtigt, mens de også skal være efterset.

Især når du finde det perfekte faldsikringsudstyr, er der utallige omstændigheder, som du som udgangspunkt altid skal være opmærksom på. Faldulykker er nemlig i realiteten nogle af de mest dødbringende på byggepladser. Ifm. valg af personligt faldsikringsudstyr til medarbejderne skal du af den årsag sørge for, at faldsikringsudstyret som udgangspunkt er godkendt til forholdene på din byggeplads i henhold til EU’s foreskrifter og love. Derudover skal alle typer af faldsikringsudstyr underkastes et årligt serviceeftersyn og udskiftes når der er gået 5 år fra anskaffelsesdatoen, fordi at den sædvanlige holdbarhed for faldsikringsudstyr er netop dette interval.

Ofte vil der tillige være utallige omstændigheder, der er afgørende når du skal finde ud af hvilke hjul, der vil opfylde specielle ønsker og behov i dit entreprenørfirma bedst muligt. Først og fremmest bør du som regel vurdere, om firmaets nye gummi hjul kun skal anvendes med jævne mellemrum, eller om de bør være i stand til at klare en kontinuerlig rullen. Det endelige valg af transport hjul til dit firma og hjulenes kapacitet i forhold til den størst mulige belastning vil nemlig have stor betydning for hele apparaturets samlede levetid såvel som apparaturets sikkerhed og arbejdseffektivitet.

Skal du i stedet anskaffe nye taljer eller kranvægte til dit byggefirma, findes der tillige talrige valgmuligheder. På baggrund af de aktuelle behov i din entreprenørvirksomhed, vil du for eksempel kunne investere i luft taljer med både stor og lille bæreevne. Før du køber taljer, må du af den årsag til enhver tid sørge for, at du har fået en professionel vejledning. Hvad enten du som entreprenør skal vælge faldsikringsudstyr, taljer med radiostyring eller nogle nye hjul til din entreprenørvirksomhed er kravet om en professionel rådgivning indlysende nok altid gældende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>