Rørbearbejdning plus bukning af rør

Teksten handler om alt lige fra rørbearbejdning og rør, som for eksempel udstødningsrør, til profilvalsning og bukkeværktøj. Profilvalsning og bukning af rør vinder i disse år som en populær alternativ proces inden for rørbearbejdning ift. traditionelle svejsede løsninger. Med bukning af rør er det dog ikke blot muligt at gøre omkostningerne til indkøb af nye rør væsentligt lavere. Såfremt I gør brug af rørbukninger i produktionen, kan det som udgangspunkt være muligt at sikre en løsning, som er specialtilpasset til jeres virksomhed og har et pænere resultat. Derudover er rør, der er bukkede nemmere at vedligeholde og er mindre tunge. Ifald du og din virksomhed vælger os som jeres leverandør af bukning af rør, for eksempel udstødningsrør, samt anden rørbearbejdning, kan vi garantere, at alle jeres bukkede kedelrør, udstødningsrør, sværvæggede eller tyndvæggede rør bliver bukket med udgangspunkt i behovene i jeres produktion. Som firma råder vi nemlig ikke blot over flere af de dygtigste eksperter i forhold til bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores eget in-house værksted, laver vi tilmed det meste af det bukkeværktøj samt de bukkematricer, som vi benytter.

Derfor kan vi imødekomme ethvert tænkeligt behov i jeres virksomhed. Førend vi påbegynder den egentlige bukning af f.eks. udstødningsrør, producerer vi en skabelon efter en speciel protype. Den enkelte prototype produceres ydermere på baggrund af en tegning, som vores inhouse værksted får fra jer og selv svejser. Dernæst sker den konkrete rørbearbejdning og bukning såvel som eventuelle senere rørbukninger ved hjælp af det individuelt tilrettede fixtur. Som følge heraf kan vi udføre bukkede rør, som passer perfekt til jeres virksomheds behov. Ud over rørbukning samt fremstilling af bukkeværktøj og bukkematricer, kan vi også udføre valsning af rør såvel som profilvalsning. Uanset jeres behov udfører vi opgaven til favorable priser på serier af blot fem stk. Ud over profilvalsning kan vi udføre en hvilken som helst efterbehandling efter jeres ønske, mens vi udfører rørbukning af radier i alle størrelser. Vores omfattende ekspertise medvirker til, at vi pt. løser mange forskellige opgaver for adskillige kunder fra utallige arbejdsfelter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>