Rigtige skilte til huse plus god solfilm til dine ruder

Først og fremmest er det vigtigt at købe en solfilm - http://www.prodesign.dk/Solfilm.aspx – & skilte - http://www.prodesign.dk/Skilte.aspx – lavet i den perfekte art foruden karakter. Solfilm er gavnlig til adskillige øjemeder. Ved for eksempel at placere det i vinduerne på en arbejdsplads undgår man, at personalet bliver blændet; enten ved at få solskin lukt peget ind i hovedet eller bagfra og dermed ind på monitoren. Blænding kan give muskelspændinger samt hovedsmerter og derved øget sygdomsfravær. Enkelt er det samt lynhurtigt egenhændigt at opsætte solfilm i vinduesglas. Kvalitets solfilm til ejendomme er alt sammen udstyret med en super virkningsfuld ikke-ridse ydre ”hinde”, der minimerer risikoen for ridser samt åbninger i vinduesfilmen. Visse slags kvalitets solfilm er tilmed udstyret med tørlim, så klæbemidlet fra først af klistrer, idet der bliver sprøjtet vandsprøjt på filmen. Herigennem forårsager det minimeret skidt i den færdigt påsatte fine solfilm.

Som supplement til blændingsdæmpende solfilm kan du købe som sikring mod indbrud gennem vinduer eller erhverve en sandblæst film. Således kan man faktisk via den rigtige variation af solfilm både forbedre indbrudssikringen plus klimaet på arbejdspladsen. Ved at bruge solfilm i biler på nummerplader, der er gule, er man fri for chikanerende kig ind. Det er væsentlig at dække bagruderne, hvormed man holder nysgerrige øjekast på afstand, som måske kunne ”komme til” at ”låne” instrumenter og dyre produkter fra bilen.

Egentligt vil man kunne indkøbe individuelle skilte fra en tilsvarende producent, som laver førnævnte solfilm. Facade-skilte giver en iøjnefaldende branding og reklame af en forretning. Prøv de rette skilte med eller uden lys, hvorved der er mulighed for at være synlig også aften/nat. Alle skilte kan laves i varierende emner, f.eks. aluminium og stål, enten plane eller skilte med buede kanter. Husk at få skilte, som der passer til bygningens arkitektur.