Rekruttering Esbjerg – Få hjælp til at finde de dygtige kandidater

Rekruttering Herlev [www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP145&ID=81]

”Vi har samarbejdet med et professionelt vikarbureau, og det har givet min virksomhed kompetent sparring, forretningsudvikling og rådgivning, dygtige kandidater at vælge mellem og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret på egen hånd”, beskriver Anders Louu, adm. direktør i Tislev Management, der helt enkeltganske simpel fandt frem til rekrutteringsbureauet ved at google ”rekruttering Herlev”.

Rekruttering Allerød [www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP54&ID=81]

”Hos Pape Industriudvikling A/S har vi mange gange anvendt et professionelt bureau til rekruttering Allerød. Vi får en seriøs og grundig sparring, der er hurtig og finder firmaet den bedste medarbejder. Vi kommer med vores behov, og så finder de et udvalg af kandidater, som vi så i fællesskab hilser på og vurderer. Dermed undgår vi at skulle læse os igennem over 400 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får hjælp til at beskrive og finde os den rette kandidat. Rekrutteringsbureauet ordner ganske simpelt det praktiske”, fortæller adm. direktør Jesper Klingt. Rekruttering Allerød fandt han enkelt ved at google ”rekruttering allerød”

Rekruttering Esbjerg [www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP146&ID=81]

”K&A&P Arkitekter er et firma med fart på, og de sidste 8 år er vi groet fra 7 til over 25 kolleger. Vi har derfor haft brug for de bedste ansatte, så vi kunne holde trit med horden af byggerier. Jeg kan helt bestemt anbefale dig at finde et vikarbureau til at hjælpe dig med at søge den bedst kvalificerede. De kan desuden assistere, hvis du har behov for ekstra hænder ved ferie, travlhed eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Morten Nielsen, der har benyttet rekruttering Esbjerg.

Rekruttering Allerød, rekruttering Herlev, rekruttering Esbjerg – Find jobbet uanset hvor du bor

Går du ledig og søger mere på Cv-et? Så må du overveje at opnå et job ved at registrere dig ved et vikarbureau. Her er det muligt både at finde projektansættelser og teste dig i varierede kortere ansættelser – eller finde det faste trygge job.