Rekruttering Aalborg – Få hjælp til at finde de de bedste kandidater

Rekruttering Aalborg

”Vi har samarbejdet med et professionelt rekrutteringsbureau, og det har sikret os dygtige kandidater at vælge mellem, optimal rådgivning, forretningsudvikling og sparring og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret lige så godt på egen hånd”, beskriver Anders Louu, adm. direktør i Tislev Management, der helt enkeltganske simpel googlede ”rekruttering Aalborg” og fandt rekrutteringsbureauet.

Rekruttering Kolding

”Vi har adskillige gange benyttet et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering Kolding hos Kip Industriudvikling A/S. Vi får en grundig og effektiv rådgivning, der sparer os tid og vælger firmaet den dygtige kollega. Vi kommer først med et oplæg, og så finder firmaet et udvalg af kandidater, som vi så sammen hilser på og vurderer. Vi slipper for at skulle printe og læse 200 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får hjælp til at belyse og ansætte den rette kandidat. Vikarbureauet fikser ganske simpelt det praktiske”, fortæller adm. direktør Hans Peter Klingt. Rekruttering Kolding fandt han ganske enkelt ved at søge på ”rekruttering Kolding”

Rekruttering Viborg

”K&A&P Arkitekter er en virksomhed i vkst, og de seneste år er vi øget fra 5 til over 20 kolleger. Vi har derfor haft behov for kompetente ansatte, så vi kunne holde trit med horden af konkurrencer. Jeg kan absolut anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig i den forbindelse. Rekrutteringsbureauet kan desuden assistere, hvis du har behov for vikarer ved travlhed, sygdom eller ferie”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Viborg.

Rekruttering Kolding, rekruttering Aalborg, rekruttering Viborg – Find jobbet uanset hvor du bor

Går du ledig og behøver mere på CV-et? Så må du da overveje at opnå arbejde ved at registrere dig hos et rekrutteringsbureau. Hos dem er det muligt både at finde småjobs og teste dig selv i forskellige kortere ansættelser – eller finde det trygge, faste job.