Pallerammer har evnerne til at forlænge dine planters liv

Kunne du tænke dig at installere fine urtehaver, fordi du befinder dig i den situation, at du er haveinteresseret? Netop på hvilken måde, disse grøntsagshaver bør bygges, føles det evt. svært for dig at gøre dig klart i det tilfælde. Pallerammer er et nemt svar, jeg kan give.

Traditionelt er pallerammer egentlig ikke en ting, folk ville sammenstille med blomster, men de er egentligt vildt gode til formålet! Pallerammer bruges normalt til lettere at være i stand til at balancere sager ovenpå træpaller, plus pallerammerne er nemme snildt at pakke sammen, dersom rammerne ikke bruges. Når man anvender pallerammer til blomsterbede bliver den mest praktiske fordel, at rammerne har mulighed for at placeres holdbart på hinanden, hvilket betyder, at dit køkkenbed faktisk kan bygges så højt, du foretrækker. Dette giver både en behagelig luehøjde, løfter bedet bort fra forurenet jord, plus forhøjer jordvarmen ved blomsterne. Pallerammer er tit lavet af meget billigt plus uimprægneret træ, hvorfor rammerne ikke må befinde sig i direkte kontakt med jordbunden, skal man alligevel tænke på. Man bør evt. beklæde kontaktfladen med stof.

At rammerne besidder en praktisk længe er noget andet godt ved at anvende pallerammer som urtehave. Flertallet føler måske, at pallerammer virker for små, men jeg tænker selv, at de har en meget optimal længde til mellemstore højbede med blomster og grøntsager.

At man blot bør tage chancen, er egentlig det bedste tip. Pallerammer er heldigvis ikke omkostningsfulde, så dersom man fortryder, at man har opført et urtebed af dem, er det heldigt nok ikke særlig mange slanter, der blev anvendt forgæves.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>