Oplysning vedr. dagligdagens svampegummi, kantlister, gasfjeder, gummistropper og gummiplader

I industrielle firmaer benytter man ting og sager, jeg ikke kendte, før jeg påbegyndte at arbejde med det på egen hånd. Jeg undrer mig for eksempel ikke, i det tilfælde mine veninder ikke vil synes at de benytter kantlister , https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/kantlister, , gummistropper , https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/gummistropper, , svampegummi, gasfjeder og gummiplader , https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/kinagummiplader, .

De listede ting er egentligt stort set alle sådan noget, folk gør brug af i dagligdagen. For eksemlem er gummiplader praktiske at ligge i bilens bund, hvor du har dine fødder. Og en gasfjeder er placeret i vores barstole ude i køkkenet. Kantlister har du sikkert en del områder i hjemmet. Måske nær panelerne, så overgangene er afrundede. Gummistropper anvender du givetvis hvis du er nødt til at stå op i bussen eller metroen, så du ikke risikerer at miste balancen, når du er stående i en menneskeflok.. Svampegummi anvender man omkring eksempelvis skabe, vinduer og døre. Den kantliste, der er den oftest udbredte ved behov for tætning er så vidt jeg har hørt svampegummi.

Nu kender du som læser hermed noget mere omkring, hvordan du faktisk bruger og ser gasfjeder, gummiplader, gummistropper, svampegummi og kantlister fra tid til anden i løbet af en uge. En generel forståelse for svampegummi, gummiplader, gummistropper, kantlister og gasfjeder er tit rigeligt for langt de fleste.