Omdan ethvert rum til noget særligt med et smukt design bord

Som helt uerfaren anmelder på et magasin om boligindretning og møbeldesign ankom jeg sent i går aftes til sæsonens bolig- og møbeldesignmesse i en af verdens designhovedstæder, Milano. Mit første besøg på programmet var en udstilling af design spiseborde. Allerede her fandt jeg det design spisebord, som jeg så længe har søgt efter til den andelsbolig, som jeg har købt på indre Frederiksberg. Mesterværket er et enestående design egetræsbord, der er lavet af en af det seneste årtis mest kendte indretningskonsulenter og møbeldesignere.

Efter at være kommet tilbage til hotellet og har vendt denne dags udstilling af egetræsborde såvel som det unikke egetræsbord, som jeg er faldet pladask for, med redaktøren, har vi efter mange overvejelser fundet det store tema for næste måneds nummer. Her har vi ikke alene bestemt os for at skabe en reportage fra boligmessen her i Milano. Vi kommer ydermere bag om alt det, som er værd at tage i betragtning, hvis du vil kaste penge efter et design spisebord til dit hjem eller din virksomhed.

En særligt prioriteret sektion af vores tema berører derfor, hvordan du bærer dig ad med at finde det ideelle egetræsbord til netop dine ønsker og behov. I den forbindelse vil vi ydermere inkludere en præsentation af møbeldesigneren, der har fremstillet mit spritnye design spisebord i eg. Hans unikke kendetegn er, at han benytter sig af egeplanker, som er hunderedevis af år gamle til at skabe de særegne design egetræsborde, der ikke blot er det optimale spisebord.

I det tilfælde, at du køber et design spisebord fra denne boligkonsulent og møbeldesigner, får du et massivt og flot kvalitets egetræsbord, der kan skabe et unikt look i enhver bolig. Samtidig kan et design bord fra denne møbeldesigner benyttes til et væld af formål. Hvad enten du kunne tænke dig et design spisebord, et arbejdsbord eller måske noget tredje, er dette design bord i egetræ som følge heraf den rigtige investering. Som et ekstra plus sælges mesterværket til særdeles favorable priser i forhold til mange konkurrerende design egetræsborde på markedet for design møbler.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>