Om fastelavnskostumer til voksne, fastelavnskostumer til børn og starten på fastelavnstøj

Brug af fastelavnstøj er egentlig en halvgammel tradition, så fremt I ikk i forvejen anede det. Fastelavnskostumer til voksne {dramashop.dk/kostume/category/fastelavnskostumer-til-voksne-242} var i gamle dage det mest fremherskende, hvor det var udbredt at gøre brug af fastelavnstøj til at fordrive ånderne. Og fastelavnskostumer til børn {dramashop.dk/kostume/category/fastelavnskostumer-til-boern-226} var egentligt tidligst almindeligt her i nyere tid. Nede sydpå er fastelavnskostumer til voksne stadig det mest udbredte nær eksempelvis Portugal, Italien og Spanien med fastelavnstøj, maskeradefester og parader.

Til februar hvis I skal bruge fastelavnstøj, så vil jeg bestemt slå et slag for butikken Dramashop. Kostumebiksen har fastelavnskostumer til børn men utallige fastelavnskostumer til voksne. Biksens kollektion er formidabel. Så er det bare at go nuts til foråret hvor ungerne vil have nye fastelavnskostumer til børn, eller hvis du selv leder efter fastelavnskostumer til voksne til … ja fastelavn og/eller temafest måske.

Når det bliver februar får jeg travlt med at fremdrage fastelavnskostumer til børn og måske også fastelavnskostumer til voksne, såfremt jeg og arvingerne skal komme til fejringer, hvor såvel voksne som børn er velkomne i fastelavnstøj. At jeg er begejstret for fastelavnstøj indrømmer jeg gerne. Jeg registrerer desværre at fastelavnskostumer til voksne ikke er lige så udbredt som fastelavnskostumer til børn er.