Min ægtemand begyndte i anderledes arbejde og skal jobbe med lynkoblinger, reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn, hydraulikmotor og oliemotorer

Manden har fundet velbetalt job i en totalt kompetent og lovende virksomhed, som at der beskæftiger sig med reparation hydrauliske cylindre » ht.hvht.dk/hydraulik-2/reparation-hydrauliske-cylindre,, kraneftersyn » ht.hvht.dk/kraneftersyn,, oliemotorer, lynkoblinger » ht.hvht.dk/lynkoblinger, og hydraulikmotor. Villas er ret ny i faget og manden har endnu ikke den store kendskab til lynkoblinger, reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn, oliemotorer og hydraulikmotor. Men jeg kan begribe på ham, at dem han arbejder med lader til at være ganske søde og rigtig erfarne. Så mon ik han hurtigt skal blive mere garvet, sådan at han har større mulighed for at kunne assistere klienterne.

Jeg ved (som I nok allerede ved) ikke en skid om oliemotorer, hydraulikmotor, lynkoblinger og kraneftersyn og reparation hydrauliske cylindre. Kraneftersyn kan jeg sandsynligvis komme med et gæt på hvad er. Det må indebære at gennemgå, at en kran fungerer optimalt og ik ud af det blå har risiko for at knække sammen eller noget lignende. Hydraulikmotor, reparation hydraulisk cylinder og lynkoblinger kender jeg tværtimod ikke. Oliemotorer har jeg egentligt først og fremmest kendskab til fra min farfars motorbåd og oliefyr. Men ikke rigtig til professionelt brug.

Derfor er det ik denne frøken, ham min mand rigtig kan spare med omkring reparation hydrauliske cylindre, oliemotorer, lynkoblinger, hydraulikmotor og kraneftersyn. Men jeg er mere fortrolig med at starte op med et spritnyt arbejde, så den oplevelse har jeg og ham nogle dejlige samtaler om under middagen.