Med alu profiler vil du få en kvalitetsprofil med minimal vægtfylde og en maksimal holdbarhed

Det stigende fokus på at belaste miljøet mindst muligt er årsagen til, at aluprofiler , www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler, har vundet frem som en populær profilløsning til utallige anvendelsesområder såvel som brancher i løbet af de sidste femten år. Dette er først og fremmest et resultat af, at aluminum er et metal, der besidder en ekstremt høj genanvendelighed såvel som utallige egenskaber, der formindsker forbrug af energi. Derudover er det muligt at skabe aluprofiler med små startomkostninger samt til favorable priser uagtet størrelsen på profilserien.

Aluminiumsprofiler , www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler, er blevet en foretrukken profilløsning til et væld af formål såvel som brancher af mange forskellige grunde. De vigtigste af disse er, at aluminium vejer ekstremt lidt og har meget høje trækstyrker, der som regel er ca. det dobbelte af trækstyrken på øvrige metaller. Derudover har aluprofiler en god korrisionsbeskyttelse såvel som en god elektrisk ledningsevne.

Som metal har aluminium en høj fleksibilitet, når det varmes op, der bevirker, at man kan producere aluminiumsprofiler med et lavt energiforbrug uanset bearbejdningsmetode samt valg af overfladebehandling som fx slibning. Under ekstruderingen kan man ydermere indsætte de krævede samlingsmekanisker direkte i aluprofilet, og dermed gøre det mindre besværligt at samle korrekt. Det kan således lade sig gøre at specialdesigne aluprofilerne så de matcher netop din virksomheds behov.

Når du vælger at få produceret aluminiumsprofiler til dit firma ved os, kan vi sikre dig et optimalt resultat. Som firma prioriterer vi nemlig at være først med de nyeste tekniske fremskridt inden for forædling af profiler i aluminium. Derudover laver vi en testudgave af dit firmas aluprofiler inden for en enkelt måned efter den dato, hvor du har accepteret vores profiltegning.