Køb af havehegn – tøserne og jeg foretrækker en kombination af lydhegn og rustikt raftehegn

Mine døtre og mig bor ved et stk særdeles buldrene gade og er virkelig mega generet over om morgenen af støj fra lastbiler og busser. Så endelig må jeg købe et lydhegn. Moi har ikk haft viden om lydhegn før – på nær dem der er placeret ved store veje. Men den slags havehegn kan man tydeligvis nemt købe som ejer af en have.

Jeg vil stille et par stedsegrønne planter tæt ved havens spritnye havehegn. Matriklens træer kan også bryde lidt med grundens fabriksnye raftehegn. Moi glæder mig til sådan et lydhegn og dermed ku’ sove igennem med begrænset trafikstøj. Lydhegn stilheden bliver godt. Mit projekt havehegn påbegynder med eftersøgning af sammenkoblingen af raftehegn og lydhegn i de her dage. Så kan jeg måske komme i gang straks om 3-4 dage.

Jeg tænker at jeg ska’ have et lydhegn udformet som et raftehegn. Jeg mener at den model gi’r et naturligt og rustikt havehegn, som passer perfekt ind i vores ønsker med en rustik have. Sådan et lydhegn har en hvis højde således at jeg og tøserne dækker for vue’et til vejen. På samme tid ser raftehegnet godt ud med det flotte træstolper. Mig og børnene bliver betagede over vores nye havehegn.