Kan iPhone 4 reparation være dyrt?

Jeg befandt mig engang i den utænkelige position, at min dejlige iPhone gik i stykker. Imedens jeg cyklede til et besøg hos en bekendt, hoppede den ud af min cykelkurv, og straks herefter var glasskærmen tildelt dybe revner, som gav det resultat, at skærmen blev grim. Åh nej – hvad skal jeg gøre? Om man skal betale for en iPhone reparation, prøve at overleve med fejlen eller betale sig til en helt ny, er nu diskuterbart.

Når vi taler reparation af iPhone, så vil sådan en hurtigt kunne ende som særdeles dyrt, og kvaliteten af iPhone reparation kan af og til være kritisabel. Kan iPhonen blive akkurat så god, som den var engang? Såsnart man skal leve med skærmen, som er itu, bliver det en alvorlig test for tålmodigheden, men altså når funktionen med touch er ok, er det på en måde kun et forfængelighedsspørgsmål. Den typiske udvej hos de fleste mennesker, synes at være at udholde defekten, indtil at den nyest udviklede version af iPhone kommer på markedet, og herefter ombytte den ødelagte model med et splinternyt eksemplar.

Ydermere, hvis man har teenagere, som har Apples telefoner, kan reparation af iPhone hurtigt blive en realitet, pga. at de ikke altid er villige til at flashe en telefon, som ikke er mega nice. Hemmeligheden er at lokalisere den bedste reparatør, som billigt & kvalitetssikret vil kunne ordne en reparation af iPhone, fortrinsvist med de ægte reservedele og gerne så hurtigt som det kan lade sig gøre, så du eller børnene ikke skal fungere uden sin uundværlige egendel i en længere periode.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>