Jeg vil ikke have foldedøre

Mit arbejde er på en skole, hvor jeg er lærer for indskolingen, der er børnehaveklassen og 1.-3. klasse, og jeg kan rigtig godt lide mit job. Tre skoler skal nedrives her i byen, og grundet at denne skole er stor, bliver alle eleverne fra en af skolerne flyttet hen til os. Dette medvirker, at vi kommer til at få foldedøre op inde i de fleste klasseværelser, for så bliver de store lokaler opdelt i to mindre værelser. Jeg ser det som noget dårligt, at vi får de tidligere nævnte foldevægge, af den grund at jeg godt kan lide at have et klasseværelse med meget plads at undervise mine elever i.

Jeg tror nok, at vi skal kunne arbejde på tværs af klasserne, for vores nye foldevægge kan man vist åbne. Det er vel egentlig rimelig fornuftigt. Det kommer formodentlig også til at blive en smule hyggeligere at befinde sig i et mindre klasselokale, men jeg er bare bekymret for, om der kommer til at være mangel på plads til de mange indlæringsaktiviteter, som børnene og jeg laver. Vores inspektør mener, at vi kan gøre det ude i fællesrummet. Han synes, at foldedøre er det bedste at gøre, nu hvor der kommer alle de nye elever, og der må jeg give ham ret. Det er derforuden meget billigere, end såfremt man skulle bygge faste vægge. Til alt held kan man anvende lydisolerede foldedøre. Det kan jeg godt lide, da jeg ej ville kunne klare at skulle høre på ikke kun een, men hele to klasser fuld af børn. De kan jo godt råbe og skrige nu og da, men jeg er stadig glad for dem. Jeg gad godt vide, hvorledes det bliver, idet de nye børn kommer hos os på skolen, og vi får de nye foldedøre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>