Hvor officiel projektansættelse er aktuelt

Ved nærmere eftertanke er der flere aspekter ved kortere ansættelser. En korrekt projektansættelse er egentlig den bedste løsning i flere forekomster. Betragtet fra virksomhedens øverste mands synsvinkel kan det være en god løsning, såfremt for eksempel en af de ansatte skal på barselsorlov, men så ville man vel nok nærmere omtale det et 9-måneders vikariat. Men ellers kan man bruge en projektansættelse, når et firma eller en institution skal have igangsat et separat projekt og fx opstartet nye arbejdssituationer. Det kan desuden være i offentligt ejede institutioner, hvori man har visse arbejdsfelter, der bliver nødt til at få en stor portion arbejdsindsats for en tid. Det kan fx være i forlængelse af byrenoveringer, for her bliver en person projektmæssigt ansat i forlængelse af et specialområde som en plads hvilket desuden kunne være en børnehave.

Særlige brancher lægger naturligt mere op til projektansættelse end andre er. Byplanlæggere hører til de klareste eksempler, idet de klart nok beskæftiger sig med byprojekter. Medens tandlæger mere har en lang mere konstant arbejdsbyrde året rundt. Og det vil derudover gøre sig gældende for lærere. Som den arbejdende kan det være såvel givende og træls at få en midlertidig ansættelse. Hvis du har gået uden arbejde i lang tid, er det en klar mulighed for at komme ind på arbejdsmarkedet en gang til, eftersom der generelt ikke er helt så stort et antal kandidater til projektmæssige ansættelser. Derimod foretrækker man derimod et fast job, så man således kan projektere på privatfronten frem i livet fremover. Søger du ansættelser på projektbasis, er den bedste udvej at opspore et vikarbureau.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>