Hvad betragtes som fordelen ved navneskilte bestående af plast?

Så skete det langt om længe! I går modtog mit selskab de up to date professionelle navneskilte, firmaet fik købt. Selv modtog jeg 2 slags navneskilte – det ene i aluminium, som kan placeres foran min computer, samt ét i plastik, som skal hænge på min trøje. Enormt elegante blev navneskiltene, så alting udstråler virkelig professionalitet. Jeg synes ganske rigtigt, at vi af den grund har fundet opskriften på succes.

En kæmpemæssig betydning har anskaffelsen af navneskilte for virksomheden. Jeg kan faktisk føle på de ansatte, at idet man får et fint navneskilt placeret på skrivebordet, er arbejdsmoralen fuldstændig i top, & det meste bliver en tand mere professionelt. Firmaet har i tillæg til navneskilte til kollegaerne desforuden fået buffetskilte til firmaets restaurant, sådan at alle rent faktisk ved, hvad maden består af.

Navneskilte kan man jo købe i både plastik og aluminium, samt de fremstilles tilsat magnet eller nål til trøjen eller en fin fod i træ til skrivebordet. Sammenlignet med pap og plast har navneskilte i stål færre designvalg, så derfor bliver der meget begrænsede alternativer, når man benytter sig af disse, tror en del folk. Der blev til alt held opdaget nye måder med hensyn til gravering, som gør, at det gøres præcis så hurtigt som at tegne på pap.

Godt nok forbliver omkostningerne mindre omstændige, når man bruger navneskilte fremstillet af plastik eller plastovertrukket pap, men facaden udadtil bliver et toneangivende element hos fremtidige kunder, så dette område skal her ej slækkes på.