Hos os kan du bestille Europas billigste navneskilte

I går modtog mit selskab de up to date skinnende navneskilte, selskabet har valgt. Endelig kom øjeblikket! Selv har jeg modtaget 2 typer navneskilte: det ene i aluminium, som skal placeres på mit skrivebord, og det andet fremstillet af pap til at sidde på en skjorte. Meget dekorative virker navneskiltene, og alting blev helt perfekt. At firmaet nu har fundet en metode til fremgang, synes jeg ganske rigtigt.

En stor betydning har introduktionen af navneskilte for firmaet. Det meste bliver noget mere seriøst, & jeg kan helt sikkert se på medarbejderne, at når man får et personligt navneskilt stående på bordet, er arbejdsmoralen helt op i skyerne. Firmaet bestilte udover navneskilte til kollegaerne desforuden buffetskilte til firmaets kantine, så alle omsider er klar over, hvad maden er lavet af.

Navneskilte produceres med magnet eller nål til trøjen eller en flot fod i træ til et bord, og man kan jo bestille navneskilte i både plastik & rustfrit stål. En masse mennesker tror, at der bliver meget små potientaler med navneskilte produceret af metal, da disse får mindre designvalg end papir og plast. Der blev gudskelov udviklet nye måder mht. gravering, der betyder, at det er lige så problemfrit som at gravere på plastik.

Det udvendige udtryk bliver et førstehåndsindtryk hos klienterne, og det må her sjældent spares tid på, selvom priserne godt nok bliver mindre omstændige, hvis man køber navneskilte lavet af plast eller lamineret papir.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>