Forretningen havde alverdens kostumer

Om noget tid skal min kollega/veninde og jeg til kostumefest på vores arbejde, så jeg foreslog at skaffe kostumer til os, og jeg har tænkt på tyroler kostumer. Jeg er meget stresset her for tiden og har ej ret meget tid, men udklædningen er jo nødsaget til at blive købt. Netop derfor var jeg i shoppingcenteret i forgårs i kostumebutikken. I kostumeshoppen havde de en masse kostumer og en del lækkert udstyr = masker, hatte, parykker, sminke, m.m. Til at begynde med kiggede jeg på kostumer, så jeg kunne få inspiration. Kostumer i hundredevis havde forretningen, og mange af dem var skønne. Jeg reflekterede ærligt talt over, om jeg overhovedet skulle købe kostumerne, af den grund at jeg jo egentlig blot kunne låne nogle af min anden veninde, men hvem har tyroler kostumer? Derefter var næste skridt masker samt parykker, og også her havde de et bredt udvalg. Jeg sluttede med at købe to tyroler kostumer, to masker og desuden parykker med fletninger. Jeg tog hjem til min kollega for at vise hende udklædningen, efter jeg havde købt kostumer. Tilfreds var hun, idet hun så, at det var tyroler piger, som vi skulle klædes ud som. Jeg kan ikke vente med at se min veninde og jeg i de tyroler kostumer, jeg har købt. Det er mit gæt, at vi kommer til at være smukke. Jeg glæder mig tillige til at se medarbejdernes udklædning. Jeg tror, det bliver en spændende firmafest. Kostumefester er, uden at vide hvorfor, oftest altid en del mere sjove end almindelige fester.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>