Flere kantiner bruger økologisk pølse og lammekød

I løbet af en 8 timer lang arbejdsdag falder energiniveauet hurtigt, hvis der ikke i løbet af formiddagen serveres en veltilberedt og mættende frokost. Det er derfor vigtigt, at det frokostmåltid, du får, er sund. Hvordan ved du så, om den er det? Det kan du for eksempel gøre ved at undersøge, hvorvidt din kantineleverandør handler økologisk kød engros.

Et stigende antal frokostkantiner køber dog heldigvis økologisk kød engros, eftersom de også godt ved, hvor stor betydning det har, at den mad, de serverer, er god og sund. Af den grund er det også meget normalt, at frokostleverandører eksempelvis bruger økologisk pølse og lammekød.

Økologisk pølse og lammekød kommer fra dyr, som indtil slagtningen har levet under gode vilkår samt fået mulighed for at motionere. Det har både den virkning, at kødet smager bedre, og at det har en bedre struktur. Ikke-økologisk kød er nemlig som regel mere fedtholdigt end de økologiske modstykker, da dyrene, som lever på ikke-økologiske gårde på grund af for lidt plads ikke har mulighed for motion.

Samtidig er økologisk pølse og lammekød også mere velsmagende end de ikke-økologiske modstykker. Ifald din frokostleverandør handler økologisk kød engros, kan du altså vide dig sikker på, at du modtager en frokost, der er både sund og lækkert.

Såfremt du lægger vægt på sund mad, bør du derfor finde ud af, hvorvidt din kantine har husket at købe økologisk kød engros. Hvis svaret er nej, kan du eventuelt foreslå dem at gøre det. Måske har de ladet være pga. den højere pris, men de fleste af de gårde, der handler med økologisk kød, giver rent faktisk nogle særlige priser ved engrosindkøb!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>