Er der andre, der har en fornemmelse for gode ID-kort?

De rigtige ID-kort er muligvis også et område, I eftersøger eller måske kender noget til? Fordi jeg har fået titlen som identitetsansvarlig på arbejdet, har jeg præcis fået til opgave at finde ID-kort. Hvorfor jeg har læst rigtig meget i forhold til forskellige kort, men jeg er stadigvæk obs på, om måske nogen af jer er klar over meget mere om ID-kort? Det skal primært være ID plastikkort.

Hos den kort-producent hvor jeg overvejer at købe kortene fra lige i øjeblikket, laver de i tillæg til ID kort ydermere magnetkort + købekort foruden loyalitetskort. Her fremstiller man ID-kortene i en virkelig fremragende udformning. Folkene her udfører identifikationskortene på plastikkort i PVC med det, man kaldet et thermotryk, hvor det hele så at sige brændes ned på kortet. Dette gør, at farverne bliver vandresistent, slidstærk plus faktisk ikke vil kunne forsvinde. De kan trykke i såvel enkelte farvenuancer som i firefarvet tryk, som man ydermere kalder forkortelsen CMYK.

Så det virker jo alt i alt faktisk ret lovende. Men eksisterer der muligvis en virksomhed, der vil være endnu federe i relation til produktionen af kvalitets ID-kort end dem, jeg har fundet? Læg for alt i verden et par linjer i kommentarfeltet, idet en af jer er klar over et godt sted. Og egentlig er dette område virkelig interessant for mig, at være den nye ansvarlige for. Faktisk bare den ting at undersøge alt omkring et hidtil ukendt felt ligesom ID-kort, idet alt dette udgør et særdeles centralt felt. Jeg har mit daglige virke ved en temmelig stor virksomhed, hvor der fremstilles kemiske ting. Og således er det vitalt, at hele molevitten af ind- og udgange forbliver låst af, og dertil at alle medarbejdere ved, hvem de andre er takket være de enkelte ID-kort i god kvalitet. Dermed vil der aldrig nogen sinde kunne tulle en fremmed ind hos os fra vores største konkurrenter. Men skriv endelig, i tilfælde af at I føler jer visere på ID-kort end det er sagen med mig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>