Efterskole rejser til for eksempel Los Angeles

Vores efterskole: Sjælland, har mange forskellige typer fag. Vi er ikke kun en idrætsefterskole, Sjælland, men også en musikefterskole, Sjælland. Er det noget for dig at høre mere om vores efterskole, friluftsliv eller andre fag? Se med her. Er det noget for dig at prøve en musikefterskole, Sjælland, hvor efterskole rejser i den grad er en vej til for dig at skabe eventyr, der varer for evigt? På vores efterskole udgør rejser en central del af dit efterskoleår, idet du i løbet af året ikke kun er på en super social skitur. Vi arrangerer, og du skal desuden med på 2 sjove rejser, hvor du får chance for at prøve dine interesser internationalt.

Vil du på en idrætsefterskole, Sjælland, hvor dans er omdrejningspunktet i din hverdag? Efterskole: dans udgør en fantastisk kombination. Vores efterskole Sjælland kan give dig et oplevelsesrigt 10. klasses år, og her kan du afprøve alle mulige alternative danseformer. Samtidig får du et potentiale for at prøve begivenshedsrige rejser foruden udflugter med efterskole; dans. Således kan du træne dine evner inden for dans, når du vælger 1 år på efterskole hos os.

Med 1 år på vores musikefterskole, Sjælland, med musik som linje, får du nogle fortræffelige lektioner. Med efterskole musik får du undervisning i hørelære samt sangskrivning. Dertil giver vi dig forudsætninger for synge i kor samt optage dine sange i næsten professionelt studie. Også her kommer du på 2 rejser til byer. Her skaber det for dig en mulighed for gode, globale berøringspunkter i den rigtige musikbranche. Efterskole teater kan du tage i fritiden. På en efterskole er teater et af de populæreste sidefag. Flere af eleverne, der fx har efterskole idræt, gør det alligevel, og de kan godt lide det.

Drømmer du om at forsøge efterskole; dykning? Hos os kan du få en unik potentiel mulighed for at tage et certifikat til dykning, som du efterfølgende kan udnytte til flotte dyk over hele verden. Efterskole dykning er oplagt at supplere med efterskole friluftsliv. Til alt held har vi på vores efterskole friluftsliv som du kan vælge. Ydermere har vi på denne efterskole sejlads som en linje. Synes du godt om vores mange tilvalgsfag samt efterskole idræt? Så giv os et kald og hør mere! Det vil glæde os at fortælle om vores efterskole sejlads, efterskole rejser plus meget mere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>