Det betyder vildt meget for mig at bo med kvalitets altaner

Mens jeg voksede op, havde vi hele tiden altaner tilknyttet vores hjem. Jeg har mange pæne faktorer at fortælle ift. altaner i god kvalitet, da det skaber en lang række fortrin. Døren ud til hjemmets altan bevirker først og fremmest, at hjemmet får flere lysstråler i det enkelte rum. Fireværelses-lejligheder kan da ellers på en måde have en hældning til at komme til at være noget dunkle. Som en andet argument er det muligt om vinteren stikke hovedet uden for på den vildt praktiske altan og her bedømme, hvor meget tøj, én har behov for at tage på. Dette gode vil man klart kunne benytte på andre tider af året. I højst grad er altaner klart nok det allerfedeste i årets varme tider, da man lige præcis her kan kaste sig ud i fede sommerfester, mens da jeg var 4 år havde min far indkøbt en altanvenlig sandkasse ude på den store altan. Mine forældre virkede typisk en grad brunere sammenlignet med andre, og det er helt begribeligt, at voksne og børn med solbeskinnede altaner får temmelig meget mere uv-fyldt lys sammenlignet med personer, som ej har en altan. Folk i besiddelse af haver, er selvfølgelig de mest brun.

Min familie har hver år haft store altaner og netop herfor, har det i udtalt grad været næsten uudholdeligt at have et hjem uden altaner i ejendommen i løbet af de sidste år, imens jeg var flyttet i egen lejlighed. Jeg følte mig således meget henrykt, dengang jeg åbnede et fællesbrev fra ejerforeningen først på ugen. Herigennem fortalte de mig, at der skal konstrueres en praktisk altan til alle beboeres hybel i beboelsen. Jeg har manglet en fin altan altid, så det kommer til at være dejligt at få lavet en ny altan. Den spritnye altan kommer til at være akkurat ud for lejlighedens stue, derfor er det faktisk helt perfekt. Kvadratmetermæssigt udvider det således en stue med et solbeskinnet rum, som der er stort behov for. Jeg vil nu kunne gå ud i den udendørs luft på en altan i lige linje fra min stue. Idet jeg bor på 5. sal kan jeg nok mærke det som en stor fremgang. Det er således herfor jeg ej kan holde op med at løbe jublende omkring samt rose fordelene ved fine altaner uden at det bliver for meget.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>