Den idylliske Gudenåens Camping – findes der personer, der har holdt ferie der lige for nylig?

Årsagen til jeg laver dette blogindlæg er, at jeg tænker, at folk kan bidrage når et gælder om at opspore info vedrørende Gudenåens Camping. Da det er presserende for min famlie og jeg her i sommer efter adskillige års slip. Jeg husker ret klart Gudenåens Camping, men det er adskillige år siden dengang, jeg var på camping-ferie. I barndomsårene var jeg sammen med min familie på en dejlig tur til Gudenåens Camping hver eneste sommer. Som ung var jeg desuden af sted med folkeskolen. Det helt særlige ved hver og en af turene med bl.a. kano ved Gudenåen er de massevis af enestående minder om en sommerferie sprængfyldt med sammenhold såvel som store udfordringer i den skønne natur ved Randers. Fra tiden på vores hyggelige Gudenåens Camping og de rare aftener når vi overnattede på bredden lige ved Gudenåen. Jeg kan tillige den dag i dag erindre den yderst fantastiske fornemmelse, da jeg første gang prøvede at have en hel uge på den abefalelsesværdige Gudenåens Camping.

Dog må jeg slå fast, at det sådan set er ret lang tid siden, at jeg sidst tog afsted på camping langs Gudenåen på Gudenåens Camping. Siden da er jeg blevet færdiguddannet som revisor, har fået drømmejob og ikke mindst en fantastisk mand. Forrige forår fik vi desuden vores første datter, som nu reelt er så gammel, at jeg for noget tid siden gik i gang med at tænke over, om jeg måske skulle tage barn og kæreste med ud at ro i kano på Gudenåen. Forrige lørdag blev beslutningen taget over et enkelt glas hvidvin med min husbond efter puttetid. Det betyder, at jagten på nuværende tidspunkt er gået ind på et sted med tilbud på Gudenåens Camping. Jeg tror også, at et camping-sted med kajak- og kanoudlejning omkring Randers er lige så godt. Det, som jeg vil høre, er således, om der eventuelt er nogen herinde, som ligger inde med erfaring med Gudendåens Camping i dag eller et suverænt sted med kajak- og kanoudlejning Gudenåen eller måske udlejning af kanoer ved Gudenåens Camping? Det må så vidt muligt være et kanoudlejningssted, som reklamerer med tur tilbud på kanoture i det østjyske målrettet børnefamilier. Ligger du inde med et godt link til et sted med kano og camping ved Gudenåen ved Gudenåen såvel som Fladbro, så skriv her på bloggen, så jeg kan få dugfriske ferieminder fra Gudenåens Camping som kan deles med min helt egen familie. Da kommer jeg til at være usigeligt taknemmelig, så siger jeg allerede nu tak.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>