Børnefødselsdag for den yngste + hegnsstolper og havelåger

Undertegnede render i øjeblikket og tænker over vores yngstes fødselsdagsfest for børnehaven med kakao samt valg af fyldet til lagkagerne plus kakao, så kan kæresten ikke kaste sine tanker på andet end havelåger og hegnsstolper. Ej seriøst. Kæresten og jeg vil se at få alternere abildgårdens udtjente gærde, og det projekt gør at kæresten og mig ska’ have ubrugte hegnsstolper og at min mand og jeg ska’ vælge imellem et utal af forskellige havelåger. Men ku’ det ikke lige stå standby til børnefesten, hvor vi får 23 unger på visit, er overstået? Det er pænt anspændt at ordne alene, synes undertegnede.

Min mand og jeg diskuterede om at få en høj havelågen, og der har kæresten fundet forskellige lækre havelåger, der endog også er låsbare. Det ka’ jeg godt lide, i det vi har et hus for enden af vejen, hvor der har været flere indbrud.

Personligt har jeg ik’ overvejet hvad jeg bedst kan lide når det kommer til havelåger og hegnsstolper. Havelåger og hegnsstolper var bare sådan noget, der var der, dér hvor jeg da jeg var lille pige har haft barndomshjem. Men jeg og manden skal træffe valg om den slags, nu og her hvor jeg og ham er husejere. Kæresten er kommet frem til nogle gode forhandlere på internettet og han ka’ ikke bestemme sig for hegnsstolper af aluminium eller træ. Undertegnede er nok gladest for stolperne i træ, meen jo det kan også muligt at aluminiums hegnsstolper kan være ganske lækre og stærkere?

Så snart børnehaveungerne er blevet underholdt med maraboulagkage og skattejagt, så kan min manden og jeg os to sammen rekvirere havelåger og hegnsstolper. Ellers regner mor her ikke med, at stressede jeg slipper udenom mandens ævlen om haveplaner, hegnsstolper, træ versus aluminium og fordele ved havelåger med lås.