Book underholdning gennem mit bookingbureau

Vil du hjælpe mig med at fortælle det rundt omkring; Gør mig den tjeneste at sige book standup til hele netværket. For kort tid siden er jeg indledt en karriere som iværksætter inden for eventbooking, så af denne grund varetager jeg bookingen af alsidig musik og underholdning. Det vil sige underholdning som forskellige bands og staup komikere. Som det både fede og hårde er det en konkurrencepræget disciplin at bevæge sig ind i, og med denne grund kan jeg bruge alle folks hjælp. Modsat vil jeg vist ikke få månedsløn nok til at få tjent penge nok. Det drejer sig om at få en fod inden for på feltet inden for området med book stand up. Den store drøm vil være, at hver gang nogen påtænker eller udfører en søgning på nettet på for eksempel book underholdning, så er jeg placeret som i toppen af side 1.

Som en start skaffede jeg relationer til en stor gruppe kunstnere. Hvor jeg stillede dem spørgsmålet, om jeg ville kunne administrere bookingen af dem som stand up’ere. Der var uundgåeligt kunstnere, hvilke der takkede nej, så derfor har jeg haft en stor portion arbejdsbyrder foruden nitter her optil. Imidlertid frittede jeg hver enkel, om egentlig ikke det skulle være deres band- eller kunstnernavn, som var svaret, når folk sagde book for eksempel livemusik. Dette var som regel altid en stærk årsag. Derved fik jeg adskillige kunstnere i mit firma. Uafladeligt har jeg dog brug for, at I deler forlydenet om mit firma samt muligheden for at booke entertainment til jeres netværk. Jeg ønsker jo markere mig som katalysator.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>